OLIESLAGERS TIMMERWERKEN
Bas Olieslagers allround timmerman

Diensten

Voor het meest uiteenlopend timmerwerk bent u bij Olieslagers timmerwerken aan het juiste adres. Of het nu gaat om het plaatsen van een dakkapel of dakraam, het maken van een overkapping of tuinhuis, een aanbouw, een verbouwing, het maken van gevelbekleding of juist een kleinere klus. De mogelijkheden zijn echt eindeloos. Kijk ook eens bij mijn recente projecten om een indruk te krijgen van mijn werkzaamheden. Mocht u nog twijfelen? Neem dan vooral contact op!

 

Meer informatie over:

Dakkapel of dakraam

Dakkapel of dakraam

Dakkapel of dakraam plaatsen? Wilt u uw zolder of slaapkamer ruimer maken? Een dakkapel kan uitkomst bieden! Meer licht in uw kamer? Een dakraam is de oplossing voor u! De mogelijkheden zijn groot. U kunt kiezen voor kunststof of houten kozijnen. Voor de gevelbekleding heeft u de keuze uit onder andere Rockpanel, Keralit of Trespa. Dit zijn allemaal duurzame, onderhoudsarme materialen. Een dakkapel kan prefab worden aangeleverd zodat het in 1 dag te plaatsen is. Ook kan ik een dakkapel bij u thuis zelf maken. Een dakkapel kan volledig op maat gemaakt worden. Ik kom graag bij u langs voor eerlijk advies en om de mogelijkheden te bespreken.

Aanbouw of verbouwen

Aanbouw of verbouwen

Denkt u over aanbouwen of verbouwen? Een ruimere woonkamer of eindelijk die leef keuken? Een andere indeling van de bovenverdieping? Voor aanbouw en verbouwingen, groot of klein, bent u bij mij aan het juiste adres. Een verbouwing of een aanbouw is altijd maatwerk en alles zal daarom altijd in overleg gaan. Ik kom graag bij u langs voor eerlijk advies en om de mogelijkheden te bespreken.

Overkapping of tuinhuis

Overkapping of tuinhuis

Genieten in uw eigen buitenverblijf? Wilt u er het hele jaar buiten warm en droog bijzitten? Een overkapping of zelfs een tuinhuis kan dit realiseren! Een overkapping of tuinhuis kan helemaal naar uw wens en op maat gemaakt worden. Eiken hout is een heel duurzaam, onderhoudsvrij, product met een natuurlijke uitstraling dat vergrijst door de tijd en het weer. Eikenhout is erg hard hout waardoor een stevige constructie gegarandeerd is. Douglas is een houtsoort met een rood, oranje warme uitstraling dat ook in de loop der tijd vergrijst. Het is een wat zachter hout maar hierdoor niet minder betrouwbaar. Douglas is ook duurzaam en onderhoudsvrij. Een heel andere optie is vuren hout. Vuren hout moet geschilderd en goed onderhouden worden. U kunt hiermee uw overkapping of tuinhuis van alle mogelijke kleuren voorzien. Ik kom graag bij u langs voor eerlijk advies en om de mogelijkheden te bespreken.

Gevelbekleding of boeidelen

Gevelbekleding of boeidelen

Gevelbekleding aan vervanging toe? Uw woning, garage of schuur betimmeren? De boeidelen van uw dak vervangen? Het is allemaal mogelijk bij Olieslagers timmerwerken. Een gevel kunt u voorzien van potdeksel planken of zweeds rabat. Potdekselplanken zijn wat ruwer en hebben een grovere uitstraling. Zweeds rabat is fijner en heeft een iets strakkere uitstraling. Beide zijn onderhoudsvrij en te kiezen in blanke of zwarte planken. Voor het maken of vervangen van boeidelen gebruik ik verschillende materialen zoals Rockpanel, Keralit of Trespa. Hierbij letten we op uiterlijk, onderhoud en uiteraard de prijs. Ik kom graag bij u langs voor eerlijk advies en om de mogelijkheden te bespreken.